Nieuw in de shop: Fragmentariërs van Anton Voloshin


Het is alweer even geleden dat we hier een nieuwe uitgave konden aankondigen, maar achter de schermen zitten de auteurs zelfs ten tijde van corona niet stil. Dus met trots presenteren we een nieuwe eigen beheer uitgave in onze webshop: Anton Voloshin’s Fragmentariërs. Deze lijvige en veelzijdige roman in verhalenbundelvorm handelt nostalgisch over de allerlaatste zomerweek van 2014, u weet wel, toen we allemaal nog dachten dat deze eeuw nog wel eens de goede kant op kon gaan en de (eerste) crisis net zo ongeveer achter ons lag…. Wat is dat lang geleden! Enfin: Voloshin toert u langs zijn herinneringen aan die mooie tijden en vriendschappen via louche nachtclubs, bureaugesprekken en meer. Zoals alle publicaties op de website steunt u rechtstreeks de auteur zelf en is alles in zijn eigen beheer uitgegeven, dus de aanschaf van dit boek wordt rechtstreeks met hemzelf afgehandeld. Steun in deze moeilijke tijden een schrijver, schaf u dit prachtige boek aan! Oh, hadden we vermeld dat dit trouwens ook de eerste uitgave in deze webshop is die tevens beschikbaar is als e-book?

Meer lezen over het boek? Dit schrijft Anton Voloshin er zelf over: ‘Fragmentariërs’ strekt zich uit over een allerlaatste week van de nazomer van 2014. Het hoofdpersonage gaat werken, denkt na, discussieert met vrienden en ziet zijn relatie hem stilletjes ontglippen.

Boekjeswebshop.nl
Boekjeswebshop.nl is een onafhankelijke aanbieder van boekjes die in kleinere oplagen en eigen uitgaven verschijnen. Opgericht door dezelfde schrijvers en dichters wiens werk u hier in deze webshop vindt, richt deze website zich op het bundelen van de krachten om deze kleine juweeltjes meer en beter onder de aandacht te brengen. Boekjes aangeschaft via deze webshop worden normaal gezien rechtstreeks bij de auteurs aangeschaft.
Tagged , ,