Gevelgedicht Jackjohannes Hemp in Gent gerealiseerd


Vers bericht van Droef.Gent: ongeveer een uur geleden is het gevelgedicht van Jackjohannes Hemp aangebracht op een gevel in de Brugse Poort. Jack, die in 2019 op 45-jarige leeftijd stierf, was trots en langdurig inwoner van deze roemruchte wijk. Zijn vrienden hebben middels het inzamelen van geld via de verkoop van buttons en gedichtenbundels (ook via deze website) dit project in zijn nagedachtenis kunnen realiseren. We zijn blij dat met de officiële onthulling van dit gedicht er een stukje van Jack zichtbaar zal blijven in deze levendige wijk.

Boekjeswebshop.nl
Boekjeswebshop.nl is een onafhankelijke aanbieder van boekjes die in kleinere oplagen en eigen uitgaven verschijnen. Opgericht door dezelfde schrijvers en dichters wiens werk u hier in deze webshop vindt, richt deze website zich op het bundelen van de krachten om deze kleine juweeltjes meer en beter onder de aandacht te brengen. Boekjes aangeschaft via deze webshop worden normaal gezien rechtstreeks bij de auteurs aangeschaft.
Tagged