Let op: tijdelijk wat vertraging op bestellingen!

Boekjeswebshop.nl is geen groots bedrijf maar een simpele webshop voor auteurs die hun eigen werk verkopen en dus ook opsturen. Met het oog op de huidige COVID-19 crisis (‘coronavirus’) lijkt het ons het beste om de auteurs niet naar het postkantoor te sturen. We melden u dus bij deze dat er wat vertraging op de bestellingen zal zitten wat betreft de verzending, in ieder geval tot het ergste van deze crisis achter de rug is.

We rekenen op uw begrip en hopen dat u allen ook veilig blijft.

Boekjeswebshop.nl
Boekjeswebshop.nl is een onafhankelijke aanbieder van boekjes die in kleinere oplagen en eigen uitgaven verschijnen. Opgericht door dezelfde schrijvers en dichters wiens werk u hier in deze webshop vindt, richt deze website zich op het bundelen van de krachten om deze kleine juweeltjes meer en beter onder de aandacht te brengen. Boekjes aangeschaft via deze webshop worden normaal gezien rechtstreeks bij de auteurs aangeschaft.